Monday, June 24, 2013

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 2]


Bismillahirrahmaani rrahim.. 

Ok, pagi ni nampak ada segmen topup2. Before ni pon dah banyak nampak ada segmen itu ini kan. Ada yang saya join, dan ada yang saya abaikan. Malas nak join. ngehehe. Lagipun prize dia buat saya jatuh hati sebab sekarang kredit tengah RM0.00. Haha. And lagi 1, saya xpernah ada peplum =')

So, ini lah segmen tu:

Sila klik sini untuk pergi ke blog pembuat contest ye :)


Follow je steps yang dia bagi... dan, berdoa moga2 ada rezeki ;)

Tarikh tutup: 25 Jun 2013

See ya!