Wednesday, October 22, 2014

Re-Break the Ice? Haha

Bismillah...

Hampir setahun tak update blog. Haha. Bekas tunang gelak je and said: "Haa. Kan dah cakap. Tak berupdate nye nanti. " Haha. Shame on me! So today, update la sikit. Takut nanti ice yang ada membesar jadi ice berg. (Kan masa mula2 kenal dalam pape program orang guna istilah ice-breaking).

Since saya stop menulis sebelum kahwin, yang masa tu tersangatlah rajin update perihal persiapan kahwin, so hari ni saya bagi kome layan gambar je la ye. Serba sedikit ^_^





As seen above, ada 4 persalinan semua. Semua sendiri punya. Kalau ada yang nak sewa, boleh PM di FB saya. Bagi sewa murah2 je sebab saya pun tahu ape rasanya duit mengalir lebih laju dari air terjun. Hahaha. 

Kalau ikutkan, banyak yang nak diceritakan. Perihal prep kahwin banyak lagi x detail, cerita saya dapat sponsors eg. doorgifts, guestbook, sticker dsb. Kome doa2kan saya rajin update blog ye. Hahaha

Tu je lah dulu. Tulis panjang2 kang, bertahun pulak baru update lagi. LOL!