Tuesday, May 14, 2013

My Fav Blog ;)

Assalamualaikum.

saya ada beberapa blog yang sy suka review kala bosan.

1. Blog masak memasak Kak Ana. Best woo tengok masakan dia.. Banyak bagi inspirasi pada diri. Walaupun skang stay di Kolej and xde dapur utk masak, dpt inspirasi dan azam utk memasak pon cukup la. Balik nanti boleh praktis. Betol x? ;)

saya juga rujuk blog kak ucu, dia ada share tentang banyak jenis masakan. kek dia cantik2 woo. dan sumber paling mudah untuk cari resepi, mestilah kat tempat kongsi resepi macam ni. haha

2. Sekarang tengah gila survey barang2 utk persiapan kahwin (ye, saya sedar lambat lagi nak kawen, tp entah. suka :D ). Saya suka sgt usha blog DIY mcm akak ni ( x tahu nama. ngee~~) atau kak kina sebab blog dia cantik plus dia dulu senior Um. hu.

3. Saya suka DIY jahitan manik baju raya. waalupun x expert, tp x salah mencuba kan? sy rujuk blog ni. akak ni ada juga buat jualan Ebook utk cara2 menjahit.

and ada banyak lg blog sy baca sebenarnya. bergantung pada ape keyword yg saya nk cari. mcm dulu, sy jumpa blog kak ana sebab sy google gmbar durian crepe. sekali da jatuh cinta <3.

see ya!