Friday, October 24, 2014

Menanti Orang Baharu

Bismillah...

BabyM, ibu ayah sangat tak sabar nak jumpa awak. Ibu harap awak sihat2 je kat dalam tu ye. Keep calm and come out when u're ready. =')




Sekarang baby 38w5d kot.. Lagi 10 hari untuk baby due. (Due date: 03/11/14). Nak bersalin kat mana pun x sure lagi sebab x tahu hospital mana yang paling dekat masa tu. Sebabnya, saya masih plan untuk keep on attending lectures until signs of labour come. Alhamdulillah masih rasa larat lagi (setakat post ni di tulis). 

Doa2kan saya dan baby ye. Saya mohon maaf kalau ada salah silap, sama ada yang saya sengajakan ataupun tidak. =')